Disclaimer

Simulatie Consult besteedt veel aandacht aan de informatie op deze website. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat deze informatie volledig en correct is. Dit geldt ook voor alle informatie die via links, direct of indirect, aan deze website zijn gekoppeld. Simulatie Consult behoudt zich op ieder moment het recht voor veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de informatie zonder mededeling vooraf.

Door het gebruik van deze site ontstaat nooit een contractuele verbintenis met Simulatie Consult of komt deze tot stand. Simulatie Consult neemt afstand van alle wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit het gebruik van de informatie en geeft geen garantie met betrekking tot de nauwkeurigheid en juistheid van de informatie. Simulatie Consult garandeert niet dat toegang tot de website ononderbroken zal zijn.

Simulatie Consult houdt zich niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid, verlies van data en omzetverlies, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website.